Penawar Chicken Pox

Rakan saya Amir telah membeli beberapa botol MKDA Nufera Iman. Dengan penerangan yang diberi dia bagitu yakin akan manfaat MKDA. Selang beberapa hari, keluarga beliau pula meminta beberapa botol lagi. Selepas itu tiada pula berita. Walaupun ada berjumpa tetapi tidak b uka berita tentang MKDA. Saya pun berdiam diri, bimbang tajuk minyak..minyak akan menjemukan.

Setelah sekian lama, tiba-tiba HP saya berdering, list nama dia.. apakah halnya? Berbisik di hati saya, kerana waktu sudah malam. Cikgu  ada lagi minyak kelapa dara tu!!..soalnya. Ada..jawab saya sepontan. Saya nak lagi 2 botol.. anak saya yang tua kena Chicken Pox (pelentong) minggu lalu. Saya sapu…2 hari kering semua. Yang ni jangkit pula pada adiknya..tapi minyak dah abis!!

Suatu berita yang baru di terima..selama ini tak jumpa pula testimoni hal MKDA boleh merawat Chicken Pox. Tapi kalau mengikut fungsi MKDA memang munasabah. MKDA bersifat anti virus, anti kulat dan anti bakteria. Alhamdulillah.. dengan kudrat dan keizinanNya MKDA menjadi penawar yang mustajab.

Mengenangkan bagaimana rasa panasnya terkena penyakit itu.. saya dengan segera membuat temu janji untuk menghantar MKDA Nufera Iman kepada beliau. Jumpa di restron tempat dimana selalu berbincang.  Kepada  sesiapa yang mengalami masalah yang sama, saya cadangkan supaya beri minum MKDA selain di sapu pada bahagian yang melecur.

Leave a Reply

Calendar

April 2014
M T W T F S S
« Jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories